tiistai 29. maaliskuuta 2016

Puhelinpanostus


Tähän alkuun voisin vain sanoa, että viimein voin tehdä elämäni ensimmäisen "uusi puhelimeni"- postauksen ja huokaista syvään. Pääsin viimein takkuilevasta samsungistani eroon, toivottavasti iäksi. Minulla on ollut kaksi samsungin puhelinta ja ensimmäinen kuukauden käytön jälkeen vaihtui vanhaan ja lähti pois kun emme vain olleet yhteistyökykyisiä. Toinen samsung oli yli vuoden, toimi hyvin ja loppua kohden alkoi tulla sitä ohjelma kaatui, ohjelma pysähtyi, ei voida avata, sammun itsekseni kun minua huvittaa, en käynnisty, syön akkusi, kukaan ei kuule kun soitan, ja blaablaa...
Se siitä.

Sitten koitti se aika kun otan käteeni jonkin muun kuin samsungin, nokian tai lg:n. Elämääni astui iPhone 6. Laatikosta kyllä löytyy myös iPhone 3gs! Tämä kyseinen kutonen on toiminut ihan järjettömän hyvin verrattuna siihen, että odotin minuutteja samsungin kanssa aukeaako sovellus vaiko ei tai mitä nyt keksit!

Akku kestää hyvin, kuvien laatu on käyttööni hyvä ja muotoilu käteensopiva. Vain tykkään tästä! Vielä ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa.

Millaisia kokemuksia teillä muilla iPhonen käyttäjillä on ?




- annika ❤

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollut iphone käytössä jo kauan.. eli en vaihtais pois. Mullakin käytössä toi 6, joka oli kooltaan pieni shokki 5s verrattuna :-D mut samsungit taitaa ollakkin vähän jämptejä..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet tykännyt! Onhan toki kokoero hieman eri siihen 5S verrattuna..
      Samsungit on joidenkin mielestä hyviä ja toiset sanovat, ettei todellakaan ole, joten ota niistä sitten aina selvää.
      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  2. Itselläni on ollut iphone 5S käytössä joulukuusta 2014, ja oon tykänny toosi paljon! Vaikka akku vähän reistailee, mutta ei mulla ainakaan oo tullut mitään sen suurempia ongelmia joten ei toi akku paljoa haittaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että näitä ihmisiä riittää ketkä sanovat iPhonen olevan hyvä kun taas toiset haukkuvat. Ehkä heillä on omat syynsä, kuka tietää?
      Akun reistailu on ihan normaalia ja jos tarpeeksi huonoksi menee on kaksi vaihtoehtoa, uusi puhelin tai akunvaihto ;) !

      Kiitos kommentistasi ! :)

      Poista