torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmikuun kirpparilöytö

Hiihtolomasta on nyt jo hetki aikaa, mutten vain taas saanut kirjoitetuksi tätä valmiiksi, mikä ei sinäällään yllättänyt.  Maaliskuu alkoi jo ja vietin eilisen päivän juosten läpi eri lääkäreitä ja buranakuurilla nyt kärsin viisaudenhampaan poiston aiheuttamista kivuista. Vaikka ovathan ne jo eilisen jälkeen helpottaneet hieman. Puudutus oli kaikkein kamalin ja sain piikkejä kaikkiaan kolme, joka aiheutti sen, että oikea puoli kasvoistani ei toiminut ollenkaan muutamaan tuntiin. Onko täällä muita keneltä on viisaudenhampaita poistettu, millainen kokemus se teille oli?

Kuitenkin nyt tämän postauksen aiheeseen! Hiihtolomaa ennen veljen kanssa tehtiin monenlaisia suunnitelmia lomaa varten, mutta ne sitten suurimmaksi osaksi jäivät vain suunnitelmiksi.
Yhtenä päivänä kuitenkin löysimme tiemme kirpparille ja ensimmäisessä hyllykössä jäin silmäilemään kyseistä mustaa laukkua. Katselin tovin Guccin logoja ja merkkejä ja päädyin kantamaan laukkua mukanani ja päätin, että jollei sinne olisi mahtunut tuollainen mappi, laukku olisi saanut jäädä. Piraattiversiona sitä pidän edelleen, jollei joku tekstin lukija satu olemaan eri mieltä. Kirpparilta kotiin päästessäni tutkin laukkua ja internetin ihmeellistä maailmaa. Luin piraattiversioista keskustelupalstoilta ja vähän mistä jotain löytyikin. Laukussa ei ollut minkäänlaista aitoussertifikaattia (kirjoitettiinko se edes noin?), joten se on piraatti, jollei joku toisin todista.



Laukussa oli vain yksi tahra tuossa oikean puolisen kahvan kiinnityksen alapuolella, joka lähti suurimmaksi osaksi pois pelkällä kostealla paperilla. Laukku oli ihanan tilava ja tukeva, eikä turhia notkistellut painosta. Olen erittäin tyytyväinen laukkuun ja sen vahvaan materiaaliin. Myös yksityiskohdat ovat miellyttäviä, vaikkakin hieman jouluisia. Tästä ei vain voi olla pitämättä ! :)
Mitä mieltä te olette ?



- annika ❤


4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen laukku!

    http://elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on :) Kiitos kommentistasi !
      Sulla on kiva blogi ! Olen sitä nyt jo hetken ehtinyt seuraamaan :))

      Poista
  2. Feikkituotteiden myynti on laitonta Suomessa, erikoista että niitä liikkuu vielä niin paljon. Itse en tue feikkituotteiden ostoa mutta kukin tyylillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi! Itsekään en niinkään tue feikkituotteiden ostelua, mutta niinkuin jo sanoin, en ole mikään laukkuasiantuntija ja tämäkin selvisi vasta vähän myöhemmin, että on feikki. :)

      Poista