perjantai 25. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kirppislöytöjä

Heissan ja ihanan rentouttavaa pääsiäistä kaikille! Mitäs teiltä löytyy suunnitelmista pitkän viikonlopun varalle? Itselle tuli kanojen hoitoa eli töitätöitä ja sunnuntai illalla lähdemme perheen kanssa laivalle viettämään aikaa keskenään :). Sieltä todennäköisesti postausta tulee erikseen sitten kun sille aikaa riittää.
Kuitenkin, päivän aiheeseen, etten höpöttele ihan ohi aiheen !
Olin tässä kuussa ystäväni kanssa tulossa koulusta ja kävimme kirpparin kautta, joka olikin muuttanut järjestystään ja tavaraa oli vain entistä enemmän! Joten aikaa siellä kyllä sai kulumaan.



Kun olin jo ehtinyt jonkun aikaa haaveilla tällaisesta eräänlaisesta termosmukin ja -pullon yhdistelmästä, törmäsin tähän muumikuosiin siellä hyllyjen välissä! Rakastuin ensisilmäyksellä enkä suostunut päästämään sitä käsistäni.



Toisena rakkauden kohteena ovat nämä ankkataulut Kaj Stenvallin tekeminä. Kyseinen taulu on jo vuodelta 2000. Samassa hyllyssä näitä oli useampiakin, mutta tämä vain oli se joka tunkeutui katseen läpi syvemmälle ja lähti mukanani uuteen kotiin koristamaan paikkoja.

Kaikkein parasta oli se, että selvisin kirpparilta vain muutamalla hassulla eurolla ja sain kuitenkin jotain mitä olin tarvinnut ja vain halunnut :). Mukaan tarttui myös yksi Mr.Bean -leffa ja Coco Chanel- leffa. Pitää nähdä mitä levyltä löytyy! :)

Onko sinulla jotain mielipiteitä näistä? Mitä olet suunnitellut omaan pääsiäiseesi? :)


- annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti