lauantai 24. lokakuuta 2015

Ikeasta tuoksua syksyyn

Meidän oli tarkoitus äidin kanssa pitää tyttöjen ilta, oltaisiin menty leffaan ja kiertelemään joitain kauppoja. Suunnitelmat kuitenkin elävät meillä tunti tunnilta ja leffaankaan ei ehditty. Pikkuveli roikkui mukana ja kitisi kitisemistään. Käytiin samalla matkalla lataamassa bussikortit, jotta pääsen taas kouluun (vaikkei se niin pakko olisikaan) ja Ikeaan kun olin jo alunperin halunnut katseltuani ikean verkkokauppaa niin se oli reissumme viimeinen kohde.



Eritoten rakastuin näihin mehikasveihin ja vaniljan tuoksuiseen kynttilään. Nämä tällaiset kasvit ovat mulle erittäin oiva vaihtoehto, koska kukkaset kuolevat käsittelyssäni aika herkästi, kun en muista niitä kastella. Kolmesta pisarasta näissä on se pienin, eli kaipaavat vähäistä kastelua. Toisin sanoen, eivät kai sitten heti kuole!



Näitä kynttilöitä kyllä riitti monessa tuoksussa, joten varmasti jokainen löytää sen oman suosikkinsa, tämä oli minun suosikkini, koska pidän vaniljasta muutenkin ja se sopii melkein mihin tahansa.
Kynttilän kanssa yksi neljästä kissasta, jota kanssani saman katon alla asustelee. Oranssin värinen, mikä hauskinta, saparohäntäinen kissa, jolta ei meno hyydy kovassa pakkasessakaan ! Sillä riittää virtaa ja leikkimisen aiheita. Eiköhän tuokin vielä täällä tule esiintymään myöhemmin. ❤


2 kommenttia:

  1. Hah, niin söpö kissa tuolla taustalla. :-D

    http://noorahoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin hän on :D
      Sulla on kivan oloinen blogi :)

      Poista